Tylko dla 3a
Tutaj pisza własnie ci których nigdy nie było u mnie ... a robiłem chyba juz ze 4 imprezy u siebie na działce klasowe ... z wami takie gadanie ... szkoda słów w ogóle mocniw gebie przyjdzie co do czego to wtedy nie ma chetnych - nie Tomek ? imprezowiczu wielki ? jeszcze troche i dorównasz kulasowi ;]]]]]
ej Tyka jakie ze pissza ci ktorzy u ciebie nie byli??!! ja bylam no prawde raz ale mysle ze moja nieobecnosc wystarczajaco usprawiedliwia moj pobyt w angli
a tak pozatym to u mnie na imprezkach wiecej osob z klasy sie spotkalo niz u ciebie:)
no no widze ze bedzie pice heh znajac zycie to z takiego ugadywania to hu.. bedzie i tak sie juz nigdy spotkamy tak jak dawniej a poza tym jak chodzilismy do sql to bylo sie ciezko ugadac a co dopiero teraz no ale moze sie wam uda :Dpzdr
co do zorganizowania imprezy klasowej to spoko pomysł o ile sie nie myle to ja chyba bylem na kazdej imprezie klasowej tak więc jak coś bedzie to napewno sie zjawie;) a co do terminu to mi tylko odpowiadaja soboty.
pozdro dla wszystkich
Tak sie cieszysz bioły jakby cos z tego miało byc conajmniej nie naplatek ? jak my robilismy bibe to zawsze była !